Modele te kuzhinave 2015

Restoranti NUK është Vetëm ushqimi, përbërësit dhe Duart e njeriut që i gatuajnë ATO. Në restorantet dhe aktivitetet e restoranteve të të gjitha llojeve futet në lojë një Faktor tjetër: MAKINAT. Mendoni për Pajisjet që vijnë nga frigoriferi me ushqimin te shpejtë, frigoriferi për ruajtjen e peshkut në magazinë ETJ. Prerësit janě një duhet JO Vetëm në dyqanet e mishit, por Edhe në Restorante. Markë më e famshme e segments është Berkel, e CILA ka prodhuar dhe shitur PA pushim që nga viti 1898. Prerësit profesional janě të ndarë në dy kategori: në të cilën një shpatull dhe një Galerija që, secili i Lidhur me një Disk, rrotullohet në të njëjtën shpejtësi, por përballë të tjerëve Duke punuar Brumin. Me këtë lloj makine për Trazim Ju Mund të merrni përzierje voluminoze (si AJO për panettone), por në xhiro më të gjata. Mikseri Gjithashtu Lejon Brumin PICA të rritet në një mënyrë më të oksigjenuar falë lëvizjeve nga poshtë lart. Piruni në formën e një Piruni të kthyeshëm ose ”U”, është i zhdrejtë në lidhje me sipërfaqen e tiganit të zierjes. Kjo përfshin levizje të ngadaltë, e CILA megjithatë Lejon më shumë manipulime në zonën e zierjes, me shtimin e përbërësve më shumë. Përzierësit e gjeneratës së Fundit Gjithashtu lejojnë nxjerrjen dhe trazimin me dy shpejtësi.

Mikseri Galerija është i përshtatshëm për të gjitha llojet e brumit, por shumë e rekomanduar për ATA të vështirët dhe të mesme-vështirë spiralet, të CILA ndryshe nga dy llojet e mëparshme (zhytja dhe piruni) siguron brumé më të shpejtë dhe me lëshim të Madh të nxehtësisë ( 18 ° C). Siç nënkupton EMRI, mikserja spirale ka Brenda një spirale pingul me avionin e brumit. Kjo spirale është e përshtatshme për përzierje të të gjitha llojeve, por është e përkryer për të përmirësuar kohën e atyre që kërkojnë përpunim të gjatë. Ndërsa përzierësi i pirunit ka një përzierje me dy shpejtësi: një për përzierjen fillestare të përbërësve dhe tjetrën për përzierjen aktuale, te Fundit. DY rekomandime për ATA që përdorin një refroidisseur të shpërthimit në biznesin e pneu: me zvogëlimin, Duke sjellë temperaturën e produktit në + 3 ° C me ngrirje, e CILA shkakton temperaturën e produktit të bjerë në-18 ° c megjithatë, NUK ka rrezik që një refroidisseur me shpërthim MU ND të ndikojë në vetitë organoleptike të produktit. Avionët e dhomave të gíshme pengojnë formimin e kristaleve të akullit në gjeneratat e ruajtura Aty. JO për të ruajtur ushqimin në Temperatura më të ulëta se 18 °/20 ° C JO për të ruajtur ATO për më shumë se 7 ditë në çdo Biznes Restorant, nga restoranti i peshkut në sallonin e akullores, këto paisje lejojnë ruajtjen e produkteve ushqimore. Në mënyrë që të eliminohen bakteret, armiqtë për shëndetin e klientit dhe për aktivitetin tuaj, rënësit e shpërthimit përdorin dhoma me Temperatura prej-45 ° C, në të cilat ushqehen në dy mënyra mekanike, që janě ATO tradicionale që Ju keni parë tashmë pas banakut të një Kasapi, për të fetë e shkurtimeve të ftohta elektrike, të cilat në vend të kësaj sigurojnë shkurtime më të sakta dhe përdoren Gjithashtu në shtëpi Edil ATA që NUK kanë qenë kurrë në kuzhinë të një restoranti e dinë se NUK është si shtëpia e Tyre.